Γιατί πρέπει να εγγραφώ στο ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ

στο Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.)

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΙΣΜΕ: Το ΕΛΙΣΜΕ είναι ένα Ινστιτούτο αδέσμευτης και ανεξάρτητης άρθρωσης δημοσίου λόγου επί θεμάτων γεωπολιτικής, επί εξωτερικών και εσωτερικών θεμάτων εθνικού ενδιαφέροντος, ένα βήμα ανταλλαγής απόψεων και προβληματισμών.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.)

ΚΑΘΙΣΤΑΜΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ και ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ: Προάγω τις γνώσεις μου, είμαι ενήμερος για τις εξελίξεις, και καθίσταμαι μέλος μιας δεξαμενής σκέψεως που υπερασπίζεται και προωθεί τα ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, με κάθε δυνατό τρόπο, σε κάθε χώρο, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε φορέα.

ΤΟ ΕΛΙΣΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ: Στηρίζεται μόνο στις συνδρομές των μελών του, δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με οποιοδήποτε κόμμα, οργάνωση, εταιρεία, ή ομάδα συμφερόντων του εσωτερικού ή του εξωτερικού, γεγονός που διασφαλίζεται και στο Καταστατικό του (άρα χρειάζεται και βασίζεται στη δική σου ΕΝΙΣΧΥΣΗ)

ΔΙΑΤΗΡΩ & ΕΠΕΚΤΕΙΝΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ με αξιόλογους ανθρώπους από κάθε τομέα της κοινωνίας, ανταλλάσοντας γνώμες και προβληματισμούς ενώ συγχρόνως επεκτείνω τον κοινωνικό αλλά και επαγγελματικό μου περίγυρο με νέες γνωριμίες και ευκαιρίες.

ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ:
•Ελεύθερης παρακολούθησης(δωρεάν) δεκάδων παρουσιάσεων επ’ ωφελεία αποκλειστικά των μελών, καθώς και δεκάδων ημερίδων, σεμιναρίων, παρουσιάσεων & λοιπών εκδηλώσεων σε θέματα γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος του ΕΛΙΣΜΕ αλλά και άλλων αντίστοιχων ινστιτούτων και φορέων.
•Ενεργού εθελοντικής συμμετοχής στις παραπάνω εκδηλώσεις, σε ομάδες εργασίας και σε συνεργασίες με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς εξωτερικού και εσωτερικού.
•Αρθρογραφίας σε ιστοσελίδες, περιοδικά, εφημερίδες και παρουσίας σε ΜΜΕ.

ΔΕΝ ΔΙΑΤΗΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ καθόσον η παρακολούθηση και συμμετοχή είναι απολύτως ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ.

ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ (50 ΕΥΡΩ το χρόνο). Το κόστος αυτό, σε τελευταία ανάλυση και με καθαρά οικονομικά κριτήρια είναιΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ,αφού πέραν παρεχομένων των ευκαιριών ενημερώσεως και επιμορφώσεως, τα μέλη λαμβάνουν δωρεάν το τριμηνιαίο περιοδικό του Ινστιτούτου «Προβληματισμοί».
Εγγραφείτε, ως ώριμοι και ενεργοί πολίτες, στο Ινστιτούτο μας και παροτρύνετε και τους φίλους, με τις ίδιες ανησυχίες με εσάς για τα κοινά, να γίνουν μέλη μας. Πραγματοποιήστε μία νέα αρχή και Προγραμματίστε από την επόμενη Πέμπτη (10.00-12.00) να Επισκεφθείτε το χώρο μας (28ης Οκτωβρίου (Πατησίων) 88 ΤΚ 10434,Αθήνα)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τηλ: 0030-210-8211025-6 (από Τρίτη έως και Πέμπτη 09.30 με 14.00) ,

Fax: 0030-210-8211056

Web: www.elisme.gr

e-mail: elisme@elisme.gr

facebook: www.facebook.com/elisme.gr

 

Το παρόν φυλλάδιο

Πατήστε στο εικονίδιο ή τον τίτλο

Οδηγίες Εγγραφών

Πατήστε στο εικονίδιο ή τον τίτλο