Blog

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.

Αγαπητά μέλη

Εν μέσω σημαντικών εξελίξεων στο εσωτερικό και το εξωτερικό της χώρας, το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.) προσπαθεί να ανταποκριθεί αξιόπιστα στο έργο του, βασιζόμενο στην ευγενή ανησυχία καταξιωμένων μελών του, επί των εθνικών και ευρωπαϊκών θεμάτων, με προσφορά εθελοντικής εργασίας.
Η επιτυχής έκβαση της προσπάθειας αποτιμάται με τον βαθμό επιδράσεως των απόψεων του Ινστιτούτου στην κοινή γνώμη και τα κέντρα λήψεως αποφάσεων. Ο αδέσμευτος χαρακτήρας του Ινστιτούτου διασφαλίζεται με την οικονομική του αυτοτέλεια, βασιζομένη στην ετησία συνδρομή των μελών του.

Για τους ανωτέρω λόγους το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. χρειάζεται τόσο την εθελοντική ένταξη των μελών του σε επιτροπές εργασίας, αναλόγως των ενδιαφερόντων τους (λεπτομέρειες θα αποσταλούν), όσο και την οικονομική ανταπόκρισή τους στην θεσπισθείσα ετησία συνδρομή των 50 €. Επιπλέον ζητείται όπως έκαστο των μελών προσπαθήσει να εγγράψει τουλάχιστον δύο κατάλληλα μέλη έως το τέλος του 2012, κατά την κρίση του. Το μέτρο αυτό αποσκοπεί τόσο στην οικονομική αυτοδυναμία του Ινστιτούτου, όσο και στην διεύρυνση της βάσεως των μελών και την εξ αυτής ενίσχυση της απηχήσεως στην κοινή γνώμη.

Τα ανταποδοτικά οφέλη για τα μέλη περιγράφονται στα αντίστοιχα άρθρα του νέου Καταστατικού, το οποίο δύναται η γραμματεία του Ινστιτούτου να αποστείλει με e-mail.

Το ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ. αισθάνεται τυχερό για την ποιότητα των μελών του και θεωρεί ότι η επίτευξη των στόχων του, θα προσφέρει σε κάθε μέλος του την ικανοποίηση ότι συνέβαλε κατά το μέτρο των δυνατοτήτων του στην ανόρθωση της πατρίδος που όλοι μας υπεραγαπούμε.

Αφήστε μια απάντηση