Μεγάλη ανθελληνική παρέλαση Αλβανών (Νέα Υόρκη)

Μεγάλη ανθελληνική παρέλαση Αλβανών (Νέα Υόρκη)

Μεγάλη ανθελληνική παρέλαση Αλβανών (Νέα Υόρκη)

Μαζική και δυναμική η συμμετοχή Αλβανών, με τις Οργνώσεις τους, της ευρύτερης περιοχής Νέας Υόρκης, στην ”38η παρέλαση Μειονοτήτων”, στο Μανχάτταν, Σάββατο 10 Ιουνίου ’23.

Η παρέλαση, με την μεγάλη συμμετοχή Αλβανών, που συντόνισε η Οργάνωση ”Albanian Root”, είχε ως κύρια συνθήματα κατά Ελλάδας την ”σφαγή, γενοκτονία εις βάρος Αλβανών (τσάμηδων) Τσαμουριάς (‘Ηπειρος)”. Και μεγάλες σημαίες με χάρτες της ”μεγάλης Αλβανίας”, με Κέρκυρα και Ήπειρο ως αλβανική επικράτεια.

(ΔΕΙΤΕ: To βίντεο της -αλβανικής- παρέλασης)

‘Οπως και οι φωτογραφίες πιστοποιούν, στα ”άρματα” των παρελαυνόντων Αλβανών, υπάρχουν και οι φωτογραφίες ηρώων της Επανάστασης των Ελλήνων (1821), που παρουσιάζονται ως Αλβανοί.

Η ελληνική Ομογένεια, ανύπαρκτη και απούσα. Οι ”διπλωμάτες-τουρίστες” μας, με πρώτη την πρεσβεία, στον ”κόσμο” τους και στην καλοπέραση, αγνοούν την μεγάλη παρέλαση, με τα ανθελληνικά συνθήματα και την δημοσιότητα που λαμβάνουν στα αμερικάνικα ΜΜΕ, οι αριθμητικά πολύ ολιγότεροι Αλβανοί, αλλά καλά οργανωμένοι, σε σντίθεση με την διαιρεμένη μη ανεργή ελληνική παροικία.

ΟΙ Αλβανοί στις ΗΠΑ, συμμετέχουν κάθε χρόνο, μαζικά και δυναμικά, στην μεγαλειωδη παρέλαση των μειονοτήτων στο Μανχάτταν, το 2ο Σάββατο Ιούνιου.

Πάντα έχουν βασικό σύνθημα ”τσαμουριά, σφαγές Τσάμηδων από ‘Ελληνες” κλπ.

Οι τίτλοι αμερικάνικων εφημερίδων, ενδεικτικοί: ”New York, thousands of Albanians honor the Cham victims of the Greek massacre”.

Η ελληνική ”νεκρή” παροικία Νέας Υόρκης (και ευρύτερα η Ομογένεια) -με τις διαλυμένες Οργανώσεις και την απατεωνίστικη φιλότουρκη Αρχιεπισκοπή- αγνοεί και την ύπαρξη της παρέλασης.

Περαστικά μας…

Σημ.: Εξυπακούεται ότι για τους ”σερνόμενους” ανταποκριτές στις ΗΠΑ των ξεπουλημένων ΜΜΕ Αθήνας, τέτοιες ειδήσεις ”δεν υπάρχουν”. Μόνο να ”θεοποιούν” τον κούφιο δήθεν ”λομπίστα” Ζεμενίδη και τον ”άνθρωπο της Τουρκίας στις ΗΠΑ”, αρχιεπ. Ελπιδοφόρο, έμαθαν (τέτοια εντολή έχουν).

( ”Κ” – 2 Ιούλη ’23 )