Blog

18/4/2016. ΡΩΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ  ΣΤΗ  ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

18/4/2016. ΡΩΣΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

      Η Ρωσία για πολλοστή φορά αντιτίθεται με τον καθαρά Ορθόδοξο Χαρακτήρα της στην Παγκοσμιοποίηση, στον Οικουμενισμό, κοινός στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, προωθώντας μια σειρά κινουμένων σχεδίων που σαν στόχο έχουν να ενημερώσουν την Ορθόδοξη Νεολαία της Υφηλίου για τον απατηλό, δόλιο, ύπουλο ρόλο· όπως με σθένος ισχυρίζεται· συγκεκριμένων ταινιών και βιβλίων.
 
    Η Ορθόδοξη Ρωσική Εκκλησία και το Υπουργείο Πολιτισμού της Ρωσίας βλέποντας πόσο έντεχνα αποδομείται το οικοδόμημα της Χριστιανοσύνης μέσω πλύσης εγκεφάλου συναίνεσαν στο να πάρει μορφή το συγκεκριμένο μόρφωμα. Αυτή η ιδέα γεννήθηκε το 2009 όταν η ομάδα του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος  Άγιου Σέργιου του Ραντονέζ συνειδητοποίησε την λανθασμένη κυριαρχία των λάθος προτύπων. Σε επίσημη δήλωσή της η Elena Asanbekova (διοικητικός διευθυντής του καρτούν) σχετικά αναφέρει: “Γύρω μας η κυριαρχία των πρότυπων και των “προτύπων” είναι συχνά εντελώς λάθος στην παρουσίαση τους ως πληροφορίες για τα παιδιά”.  Καθότι η κάθε πληροφορία όπως γνωρίζουμε είναι μια αλληλουχία συμβόλων, η οποία όταν μεταφέρεται ως μήνυμα επηρεάζει το μεγαλύτερο ποσοστό ενός δυναμικού που στη συνέχεια το τελευταίο αφού την έχει επεξεργαστεί ως του έχει δοθεί, αυτόβουλα τη λαμβάνει ως στοιχείο γνώσης.

 
     Το διαδικτυακό αυτό video games, για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών· που έχει τίτλο “Дети против волшебников” δηλαδή “Παιδιά εναντίων Μάγων”· είναι από το πρώτο βιβλίο της σειράς «Επιστήμη της Νίκης» του Έλληνα συγγραφέα κ. Νίκου Ζέρβα.  Το εν’ λόγω εγχείρημα αποσκοπεί να λειτουργήσει ως αντίβαρο και να αντισταθμίσει· στον παράγοντα εξέλιξη· την δημαγωγική ακριτομυθία. Αυτό συνέβη μετά από πληροφορίες που δεχόταν κατά καιρούς η ομάδα του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος  Άγιου Σέργιου του Ραντονέζ, για τα διάφορα ηλεκτρονικά παιχνίδια που κυκλοφορούσαν, τα οποία εξασκούσαν ανήλικες από το πως να εξαφανιστούν για 72 ώρες, να εξαπατήσουν γονείς, να γίνουν μάγοι, να ληστέψουν, να σκοτώσουν, να χλευάσουν τον Ιησού, να βλασφημούν και να λατρέψουν τον Αντίχριστο. Η προπαγανδιστική μηχανή της Νέας Τάξης Πραγμάτων είχε σαν σκοπό να αλλάξει δραστικά τις απόψεις των νέων πάνω σε ότι αφορά τα χρηστά ήθη και όλη αυτή η καμπάνια τους ανησύχησε διότι αντιλήφθηκαν ότι το πεδίο μάχης ήταν τα ίδια μας τα παιδιά! Έτσι στήριξαν την ιδέα αυτή πάνω στην ενότητα των Ορθοδόξων λαών, Ελλάδας – Σερβίας – Ρωσίας με αφετηρία τη Ρωσία με καίριο –  κεντρικό ρόλο το  Άγιον Όρος.  Εκεί στο Άγιον Όρος λαμβάνεται ο Σταυρός – σύμβολο, όπου στο “βηματισμό” της εξέλιξης διαφυλάττονται τα ενάρετα στοιχεία τα οποία ο κάθε νέος και νέα πρέπει να ασπάζονται. Έτσι εμμέσως πλην σαφώς αντιλαμβανόμαστε το λόγο παρουσίας της μυστηριώδους κοινωνίας των μάγων. Των μάγων των φόβων, που σχεδόν έχουν καταλάβει τον κόσμο ολόκληρο.

     Οι “διάφορες” στατιστικές υπηρεσίες της Νέας Τάξης Πραγμάτων ακόμη και του ΝΑΤΟ (το οποίο αντιπροσωπεύει κατά ένα βαθμό· όπως ισχυρίζονται· τον διεθνισμό, θεωρία που υποστηρίζει την προώθηση της διεθνούς συνεργασίας – συνεννόησης και εν’ μέρει προασπίζεται την ένωση των λαών και την κατάργηση των συνόρων), αντιλαμβάνονται με τη σειρά τους, το λόγο της παρουσίας του Ρώσου Στρατιωτικού Ηγέτη και Εθνικού Ήρωα Αλέξανδρου Βασίλιεβιτς Suvorov ο οποίος έχει ενεργό ρόλο στο διαδικτυακό αυτό παιχνίδι, λόγω του ότι· ο κάθε είδους πόλεμος πλέον έχει γίνει πράξη διπλωματίας και για τα αγόρια ο υψηλός και τελικός στόχος, πρέπει να είναι το «υποδειγματικό πρότυπο» που σαν βάση έχει την τιμιότητα ως αναπόσπαστο κομμάτι της ύπαρξής τους, της δράσης τους και της ηθικής τους.

Η προθυμία των νέων, να σηκωθούν δηλαδή και να παλέψουν για τα ιδανικά τους, έχοντας το δυναμισμό να μην εγκαταλείπουν σε δύσκολες καταστάσεις· θα είναι ο μέγιστος και τελικός σκοπός της βούλησης τους. Θα είναι το Άγιο Δισκοπότηρο.

     Μια διπλωματία λοιπόν που χειρίζονται με διαφορετικό τρόπο οι άγνωστες – απρόσωπες και σκοτεινές δυνάμεις· γνωρίζοντας καλά τον ψυχισμό των αγοριών στο ρόλο που επιλέγουν να έχουν στις τρυφερές ηλικίες άνω των +12, στο ρόλο του διασώστη· οι οποίες μέσω αυτής παρακολουθούν, καραδοκούν, χειρίζονται, εμπαίζουν,  γαλουχούν και χαλιναγωγούν.
Από την ημέρα της προβολής του, το video game “Дети против волшебников” δηλαδή “Παιδιά εναντίων Μάγων”, έχει λάβει πάνω 60.000 προβολές στο YouTube σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Elena Asanbekova. Παρακάτω είναι τα link που αφορούν την εν’ λόγω πρωτοβουλία.

Πηγή:
http://rusplt.ru/society/deti-protiv-volshebnikov-21880.html
https://www.youtube.com/watch?v=bMfIcObO5rU

Αφήστε μια απάντηση