Blog

2015-11-15. ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ BATACLAN  ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ  ΑΡΘΡΟ  ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.

2015-11-15. ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ BATACLAN ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2015.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η παγκόσμια κοινότητα τα τραγικά γεγονότα και το  «λουτρό αίματος» που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής της 13ης Νοεμβρίου  στο Παρίσι. Με επτά -σχεδόν ταυτόχρονα- τυφλά  χτυπήματα στην «καρδιά» της Γαλλικής πρωτεύουσας και ιδιαίτερα στο συναυλιακό χώρο , το ιστορικό θέατρο Bataclan, όπου είχαμε τους περισσότερους νεκρούς και μάλιστα νέα παιδιά,  το Ισλαμικό Κράτος (ISIS)  διεμήνυσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι είναι εκεί, στην καρδιά της Ευρώπης και άρχισε τον πόλεμο, κατά του ελεύθερου κόσμου. Η Γαλλία είναι η πρώτη που δοκιμάζει την οργή των φανατικών Ισλαμιστών και των μισαλλόδοξων και σκοτεινών εμμονών των περί ισλαμικής κοσμοθεωρίας, , ισλαμικού κράτους, θρησκευτικών ιδεοληψιών, αλλά και αυθαίρετων αντιλήψεων περί πίστης.
Κατεβάστε ΕΔΩ! το άρθρο!

Αφήστε μια απάντηση