Blog

2016-02-06. Αγωνιστικός  Χαιρετισμός και Μήνυμα του Προέδρου της  ΕΑΑΣ

2016-02-06. Αγωνιστικός Χαιρετισμός και Μήνυμα του Προέδρου της ΕΑΑΣ

Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι των Σ.Α.
Σας απευθύνω θερμό και εγκάρδιο αγωνιστικό χαιρετισμό και σας μεταφέρω επίσης και τον χαιρετισμό και των άλλων δύο Προέδρων του συντονιστικού συμβουλίου των τριών ενώσεων κ.κ Περβενά και Καββούρη

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!
Η Ε.Α.Α.Σ στην οποία συμμετέχουν και οι εν αποστρατεία συνάδελφοι της πρώην Χωροφυλακής αλλά και οι επιθυμούντες από την ΕΛ.ΑΣ, είναι παρούσα και αλληλέγγυα στα αιτήματά σας τα οποία είναι και δικά μας αιτήματα, όπως άλλωστετο έχει κάνει και στο παρελθόν με την συμμετοχή της προ 2ετίας στον ίδιο χώρο, αλλά και στις συγκεντρώσεις σας στην Θεσσαλονίκη.

Εν όψει των επερχομένων μέτρων οι Ενώσεις από κοινού με τις Ιδιωτικού Δικαίου ενώσεις ομοσπονδίες, σωματεία κ. λ. π οργανώσαμε και πραγματοποιήσαμε στην παρακείμενη πλατεία Κλαυθμώνος συγκέντρωση διαμαρτυρίας  με κύριο αίτημα την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε ,την μη περαιτέρω μείωση των αποδοχών/συντάξεών μας, καθώς και την εξαίρεσή μας από τον νέο ασφαλιστικό νόμο και τούτο γιατί αποτελούμε ξεχωριστό τμήμα του Ελληνικού λαού το οποίο σε αντίθεση με όλους τους άλλους εργαζομενους υπηρετεί υπό ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.

Φαίνεται ότι οι κρατούντες δεν έλαβαν το μήνυμα και προσπαθούν να μας επιβάλουν, παρά της περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις, νέα μέτρα τα οποία με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούν στην εξαθλίωση και εξόντωση.

Βροντοφωνάζουμε προς κάθε κατεύθυνση ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ δεν θα το επιτρέψουμε το οφείλουμε σ’ αυτούς που έφυγαν στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, αλλά και στις επερχόμενες γενεές.

Τα στελέχη των Ε.Δ και Σ.Α εν ενεργεία και εν αποστρατεία είναι σπλάχνο από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού, προέρχονται εν πολλοίς από φτωχές οικογένειες είναι αλληλέγγυα στο αγώνα του και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε την εις βάρος του αδικία.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΜΑΣ, η οποία προσφορά ήταν και είναι προσφορά ψυχής για το μεγαλείο της Πατρίδας την οποία υπηρετήσαμε και υπηρετείτε ευόρκως πέρα και έξω από τις όποιες πολιτικές σκοπιμότητες.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ και όχι ως υποζυγίων του κρατικού Π/Υ.

ΦΡΩΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ- ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΝΤΩΝ.
Υπτγος ε.α Ε. Ν. Δανιάς.
Πρόεδρος ΕΑΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση