Blog

2014-12-15. Ενδιαφέρουσες Ομιλίες-Διαλέξεις μελών του ΕΛΙΣΜΕ σε ημερίδα της ΜΚΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

2014-12-15. Ενδιαφέρουσες Ομιλίες-Διαλέξεις μελών του ΕΛΙΣΜΕ σε ημερίδα της ΜΚΟ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου διοργανώθηκε από τον ΜΚΟ Ιωάννης Καποδίστριας (μέλος της ομάδος Youth for Europe) και με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Πολιτείας, το 2ο Forum Στρατηγικής και Διπλωματίας στην αίθουσα του Europe Direct του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).

Στην εκδήλωση  συμμετείχαν ως ομιλητές στη θεματική των Διεθνών Σχέσεων-Διπλωματία-Στρατηγική (13.00-15.00)  ο Πρόεδρος του ΕΛΙΣΜΕ Αντιναύαρχος εα Β. Μαρτζούκος και τα μέλη Π. Γκαρτζονίκας Αντιστράτηγος εα και Ι. Δασκαλάκης Υποστράτηγος εα.

Αναπτύχθηκαν ενώπιον νεανικού ακροατηρίου τα θέματα “Εθνική θαλάσσια και ναυτική στρατηγική”, “Το σημερινό ΝΑΤΟ, οι διατλαντικές σχέσεις και ο ρόλος της Ελλάδος” και “Γεωπολιτική και οι σχέσεις Ελλάδος με Βαλκανικές χώρες, Ουκρανία και Ρωσία”. Η συμμετοχή αυτή, όπως και  άλλες που ήδη έχουν λάβει χώρα και πολλές περισσότερες που θα ακολουθήσουν, αποσκοπούν στην ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας και ειδικότερα του νεανικού κόσμου σε επίκαιρα θέματα εθνικού ενδιαφέροντος”.

Διαβάστε ΕΔΩ! την ομιλία του  Αντιναυάρχου εα Β. Μαρτζούκου, Προέδρου του ΕΛΙΣΜΕ με τίτλο “Εθνική θαλάσσια και ναυτική στρατηγική”.

Διαβάστε ΕΔΩ! την ομιλία του Υποστρατήγου ε.α. Ι. Δασκαλάκη με τίτλο “Γεωπολιτική και οι σχέσεις Ελλάδος με Βαλκανικές χώρες, Ουκρανία και Ρωσία”.

Αφήστε μια απάντηση