Blog

2016-02-02. Για μια καλύτερη Δευτέρα Παρουσία: Η ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

2016-02-02. Για μια καλύτερη Δευτέρα Παρουσία: Η ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ
ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΝΥΧΤΑ!
 
«Τούτο το Έγκλημα Έχει Υπεύθυνους!»

Δεν πρόκειται ν’αποδυθώ σε ατέρμονες αναφορές και παραλειπόμενα, θα είμαι σύντομος και περιεκτικός, όσο επιβάλλεται! Σκοπός μου δεν είναι να θίξω πρόσωπα και πράγματα! Σκοπός μου είναι να μεταφέρω στις νυν Ηγεσίες και τις μελλοντικές, κυρίως τις Στρατιωτικές, κάποιες μου απόψεις προς αποφυγή δογματισμών, απολυταρχισμών, βλακειών και εν γένει λαθών!
Ο παραπάνω τεθείς σκοπός απορρέει στη δική μου ιδιοσυστασία από το ότι πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει η απαράδεκτη εκδοχή και παραδοχή του ότι «Η Διαταγή μπορεί να ταπεινώνει ασύστολα τη Λογική!» Αυτό που η κοινή γνώμη, έχει καθιερώσει στο μυαλό και τη γλώσσα της να περιέχεται σε όλο του το μεγαλείο, στη φράση «Εκεί που σταματά η Λογική, αρχίζει ο Στρατός!»

Κατεβάστε και διαβάστε ΕΔΩ! τη συνέχεια.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ‘ο συνάδελφος Σπύρος Κίκερης επιχειρεί μία αξιόλογη προσέγγιση στο φιάσκο των Ιμίων που παρά την Θυσία Των Ηρωικών Συναδέλφων κατέληξε σε μία ακόμη χαίνουσα πληγή για τα Εθνικά μας Θέματα! Εκτιμούμε πως τόσο από Ιστορική άποψη όσο και από την άποψη του Ειδικού Εμπειρογνώμονα η όλη ανάλυση παρουσιάζει ενδιαφέρον για όλους όσους προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς έγινε τη Μοιραία εκείνη νύκτα και φθάσαμε σε μία ακόμη Εθνική Τραγωδία. Το γεγονός δε ότι ο Αναλυτής δεν καταλήγει σε τελικό συμπέρασμα για το πως “έπεσε” το ελικόπτερο το θεωρούμε θετικό της όλης αναλύσεως αφού επιτρέπει στην κοινή συλλογική μνήμη να πιστεύει αυτό που την ικανοποιεί. Αξίζει λοιπόν να προστεθεί και αυτή η ανάλυση/προσέγγιση στα τόσα που έχουμε ακούσει και διαβάσει για αυτή την Ηρωική Θυσία! ‘

Αφήστε μια απάντηση