Blog

ΤΟΥΡΚΟΙ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΤΟΥΡΚΟΙ. ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Αμφικτύων

Μετά την παρουσίαση του «Ποινικού Μητρώου της Τουρκίας» με «5» Γενοκτονίες(Ελλήνων( Ιωνίας, Πόντου), Αρμενίων, Ασσυρίων, Κούρδων, Ελληνοκυπρίων κ.α)   την οποία θεωρούν οι Τούρκοι  ως «ένδοξη ιστορία», θα παραθέσω τις δηλώσεις γνωστών προσωπικοτήτων για το ποιόν των Τούρκων. Ο γράφων έχει ζήσει επί τριετία στην Σμύρνη και μπόρεσα να καταλάβω την αγριότητα αυτού του λαού, που όμοιος του δεν θα υπάρξει  στον κόσμο. Ακόμη στον κόλπο της Σμύρνης ακούγονται οι οιμωγές των πνιγμένων , σφαγμένων, αιμόφυρτων και έντρομων  γυναικοπαίδων που προσπαθούσαν να γλυτώσουν από το τουρκικό μαχαίρι , το βιασμό, τον ανασκολοπισμό και τον θάνατο. Αλλά και σήμερα γίνονται χειρότεροι. Αντί τα παιδιά τους να τα διδάξουν την Αρετή ,  Φιλοσοφία, Συνεργασία, Οικολογία, τέχνες και γράμματα τα διδάσκουν την «Γαλάζια Πατρίδα» για να  τα μεταβάλουν σε «Γκρίζους Λύκους»  δηλαδή   να διαπράξουν νέες Γενοκτονίες και να αρπάξουν δια της βίας τη χώρα των άλλων . Ακόμη επαίρονται ότι  έκαναν τζαμί  την «Αγία Σοφία» και τη «Μονή της Χώρας» ένα ιστορικό  Βυζαντινό μοναστήρι. Τέτοια βαρβαρότητα!

1/ Ο διάσημος Άραβας συγγραφέας Σαφάρ Αλ Ζαμάν στο βιβλίο του «Στην Κίνα οι Άραβες και οι Τούρκοι» γράφει ότι «Μόλις οι Άραβες απέκτησαν σχέσεις με τους Τούρκους άρχισαν να οπισθοδρομούν και να χάνουν τον πολιτισμός τους» [Να σημειωθεί ότι στη Βαγδάτη λειτούργησε το πρώτο πανεπιστήμιο στον κόσμο, διότι οι Άραβες μετέφρασαν τα Αρχαία Ελληνικά  έργα  στην Αραβική και έκαναν την  Αναγέννηση τους, όταν η Ευρώπη ήταν στον Μεσαίωνα.   Οι Άραβες μετέφεραν αργότερα το Πνεύμα  των αρχαίων Ελλήνων σοφών  στη Δυτική Ευρώπη  μέσω Ισπανίας ,διότι μετά την επιβολή του Χριστιανισμού τον 3-4ον αιώνα τούτο είχε  καταστραφεί. Ένα άλλο  μέρος ήλθε μετά την πτώση της Κωνσταντινουπόλεως  στην Ιταλία και έγινε η Αναγέννηση της Ευρώπης ]

2/ Ο Ναστρατίν γράφει για τους Τούρκους: «Είναι άγριοι από τη φύση τους και αιμοχαρείς , έχουν ακατανίκητη τάση προς αρπαγή και νομή αλλότριων αγαθών καθώς και ροπή προς έκφυλη ζωή  και ηδονισμό»

3/ Ο περίφημος Πέρσης ποιητής Σααντί στο έργο του «Γκιουλιστάν»  γράφει: « Είναι μια φυλή που σκορπά τρόμο, αιμοδιψής και με χαρακτηριστικά λύκου» Και συνεχίζει: «Αυτή η  φυλή   σπέρνει τη φρίκη και αν η εξωτερική της όψη έχει   ανθρώπινη μορφή , η εσωτερική της δομή δεν διαφέρει από ένα κτήνος  κλπ»

4/ Ο ηθικολόγος Πέρσης Τζανή Μουχάμετ γράφει: «Ο Τούρκος είναι προδότης , αχάριστος , αγνώμων, σκληρόκαρδος, ασταθής, υπόδειγμα υπανθρώπου , που δεν μπορείς να τον εμπιστευθείς σε  τίποτα»

5/Ο διάσημος Άραβας Αλααντίν Μαλίκ Μουχαμέτ γράφει στο βιβλίο του : «Η παγκόσμια ιστορία των κατακτήσεων»: «Όπου πατεί ο Τούρκος ο τόπος ξεραίνεται . Ο Τούρκος δεν ξέρει τι θα πει πόνος  έλεος και ελεημοσύνη , όπου πατήσει το πόδι του η χώρα μεταβάλλεται σε ερείπια»

6/Ο Αιγύπτιος ηγέτης Τζεμάλ Αμπντούλ Νάσερ, παρουσιάζει τους Τούρκους «σαν το χειρότερο σε αγριότητα και αρπαγή λαό του κόσμου. Στους Τούρκους δε έριχνε την ευθύνη για την καθυστέρηση οικονομική και πολιτιστική της Αιγύπτου και των άλλων Αραβικών κρατών»

7/ Ο Γλάδστον της Αγγλίας είχε γράψει μεταξύ άλλων για τους Τούρκους ότι: «Οπουδήποτε και αν πήγαν οι Τούρκοι μια πλατιά κηλίδα αίματος έδειχνε τα ίχνη της διαβάσεως  τους και σε όλη την έκταση της κυριαρχίας τους, ο πολιτισμός εξαφανιζόταν» Ο ίδιος είχε πει στη Βουλή των Κοινοτήτων το 1876 : «Οι Τούρκοι και από τα μέρη που εισέβαλαν στην Ευρώπη εξακολουθούν να είναι το μόνο αντιανθρώπινο είδος της ανθρωπότητας …

8/ Ο Άγγλος Καρδινάλιος Τζον Χένρι  Νιούμαν έδωσε μεταξύ των άλλων και τον ακόλουθο χαρακτηρισμό για του Τούρκους: « Η βάρβαρη εξουσία που επί αιώνες έχουν εγκαταστήσει οι Τούρκοι , με την κτηνώδη πυγμή τους , στις περιφημότερες και  ωραιότερες περιοχές της κλασικής και θρησκευτικής αρχαιότητας κλπ μη έχοντας οι ίδιοι ιστορία παρουσιάζονται ως κληρονόμοι των πολιτισμών αυτών , χωρίς να έχουν καμία σχέση με αυτούς»(σ.σ Έχουν το πλουσιότερο «Ποινικό Μητρώο Εγκλημάτων» και το θεωρούν ένδοξη ιστορίαΕνώ τα πάντα είναι έργα Ελλήνων τα βαφτίζουν είτε αρχαίων προγόνων τους ή Ρωμαϊκά)

9/ Ο Αμερικανός Τζον Κρόου στο βιβλίο του «Ελλάδα η μαγική πηγή» γράφει: « Οι Τούρκοι υπήρξαν ένα πρωτόγονος βάρβαρος λαός που για μόνη έκφραση είχαν τον πόλεμο . Με την κατάκτηση του Αραβικού κόσμου σήμανε και το νεκρικό κουδούνι του Αραβικού πολιτισμού. Οι Τούρκοι δεν έδειξαν ενδιαφέρον ούτε για τον Ελληνικό, το Βυζαντινό , το Συριακό, ή τον Περσικό  πολιτισμό. Ήρθαν σαν ανεμοστρόβιλος , που λεηλάτησε , δολοφόνησε και κατέστρεψε στο διάβα του ..»

10/ Ο Χένρι Μοργκεντάου πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Τουρκία το 1913-1916  έγραψε για τους Τούρκους: «Ο Τούρκος αντικρίζει το χριστιανό σαν κάτι πολύ ακάθαρτο , δεν ξέρει κανένα νόμο εκτός από το νόμο της Δύναμης. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε γεωργός , ούτε άποικος . Ήταν βάρβαρος και λαφυραγωγός. Γι’ αυτόν νίκη σημαίνει να κατασυντρίψει τον αντίπαλο για να τον λεηλατήσει»

11/ Ο Τζορτζ Χόρτον στο πολύκροτο βιβλίο του ονομάζει την Τουρκίας  «  Μάστιγα της Ασίας» Το βιβλίο τούτο  αποτελεί μια συγκλονιστική προσωπική μαρτυρία του διπλωμάτη Τζορτζ Χόρτον, που υπηρετούσε ως γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στη Σμύρνη τα χρόνια της Μικρασιατικής Καταστροφής. Ως αυτόπτης μάρτυρας,  καταγράφει  τις οργανωμένες σφαγές των Ελλήνων και των Αρμενίων από τους Τούρκους και την παθητική στάση που κράτησαν οι Μεγάλες Δυνάμεις.

12/  Ο περίφημος Γάλλος πολιτικός και πρωθυπουργός Κλεμανσό το 1920 γράφει για την Τουρκία: «Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ευρώπη, Ασία ή Αφρική που η εγκαθίδρυση της τουρκικής κυριαρχίας σε άλλη χώρα να μην είχε σαν συνέπεια τη μείωση της υλικής ευημερίας. Η Τουρκία οπουδήποτε κι’ αν βγήκε νικήτρια έφερε την καταστροφή κλπ»

13/ Ο μεγάλος Γάλλος συγγραφέας Βίκτορ Ουκγό, στο σύγγραμμα του οι  «Ανατολίτες» μεταξύ των άλλων γράφει: « Οι Τούρκοι από όπου πέρασαν μετέβαλαν τα πάντα σε ερείπια και πένθος» Για την κατάκτηση δε της νήσου Χίου γράφει: « Η Χίος το νησί του κρασιού έγινε ένα χωράφι γεμάτο στάχτη και αγκάθια. Τα πάντα ερημώθηκαν..

14/  Ο μεγάλος Γάλλος ζωγράφος Ντελακρουά  «ζωγράφισε την τουρκική θηριωδία  στη  σφαγή της Χίου στον περίφημο πίνακα του ο οποίος  κοσμεί το μουσείο του Λούβρου»

15/ Ο Άγγλος πρωθυπουργός Λόιδ Τζορτζ μετά την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάννης , κατά την οποίαν οι Τούρκοι διατήρησαν την κρατική τους υπόσταση αλλά και τις κατακτήσεις τους στη Μικρά Ασία, σε βάρος των γηγενών λαών, είπε ότι : « Η συνθήκη αυτή αποτελεί την αισχρότερη σελίδα της Ευρωπαϊκής ιστορίας» «Με τη συνθήκη αυτή παραδόθηκαν τα «Αγια στους Σκύλους» και «οι μαργαρίτες στα γουρούνια»

16/ Ο Ιωάννης Καποδίστριας έλεγε ότι «ο βάρβαρος τουρκικός λαός δεν πρέπει ποτέ να θεωρηθεί Ευρωπαίος»

Συμπέρασμα

Εκ των ανωτέρω συνάγεται ότι οι Τούρκοι είναι ένας βάρβαρος λαός , με θρησκευτικό φανατισμό, αλλαζών, μισαλλόδοξης, με πρωτόγονα  και κτηνώδη ένστικτα, υποανάπτυκτος και ανεπίδεκτος κάθε πολιτιστικής προόδου, ώστε η εισβολής του στην Ευρώπη ν’ αποτελεί ρωγμή στον ανθρώπινο πολιτισμό . Αυτόν τον πολιτισμό διαβρώνει προοδευτικά ο Τούρκος ισλαμοφασίστας ,  ισλαμοναζιστής και ισλαμοιμπεριαλιστής και ποτίζει τα παιδιά του με το φαρμάκι   νέων κατακτήσεων, γενοκτονιών και εξανδαποδισμών λαών και¨φανερά τα μεταβάλλει σε ¨Γκρίζους Λύκους.

Τα στίφη των βαρβάρων Τούρκων έχουν καταλάβει την Ευρώπη η οποία κοιμάται τον ύπνο του θανάτου και σε λίγο θα έχει αλωθεί εσωτικά  εκ των ένδον χωρίς πόλεμο και πρώτιστα η Ελλάς Το τουρκολάγνο ΕΛΙΑΜΕΠ είναι η αιχμή της  τουρκικής 5ης Φάλαγγας  κατά της Ελλάδος

Ως τώρα έκανε «4» γενοκτονίες   των λαών της Μικράς Ασίας(Ελλήνων Ιωνίας, Ελληνοποντίω), Αρμενίων, Ασσυρίων, Κούρδων, Ελληνοκυπρίων κ.α) χωρίς καμία  κύρωση . Εξ αυτού έχει αποθρασυνθεί

Κατέστρεψε   «4»  λαμπρούς Πολιτισμούς(Ελληνικό, Ασσυριακό, Αραβικό, Περσικό) χωρίς η UNESCO να διαμαρτυρηθεί  

Στα  1000  χρόνια της ιστορίας της δεν προσέφερε τίποτα πνευματικό , παρά μόνο, αίμα, πόνο, λαφυραγώγηση  και καταστροφή . Πόσο καιρό ακόμη ο κόσμος θα ανέχεται τους σύγχρονους «Τσεγκίς Χαν» οι οποίοι ενισχυόμενοι από τους Χαζάρους του διεθνούς χρήματος εκτελούν εντολές και σχέδια στην ευρύτερη περιοχή;

 Πότε η Διεθνής Κοινότητα θα αντιδράσει; Πότε η Ε.Ε θα αφυπνιστεί; Πότε θα σταματήσει η Γερμανία και Ισπανία να εξοπλίζουν το θηρίο; Πότε το  πολιτικό μας  σύστημα θα εγερθεί ενωμένο να ενημερώσει την παγκόσμια κοινή γνώμη μαζί με άλλους λαούς της περιοχής για τα άνομα σχέδια της Τουρκίας  ; Πότε η Ελληνική Κυβέρνηση θα παύσει να  θωπεύει το θηρίο για  να το κατευνάσει,  προσφέροντας  του έδαφος , θάλασσα , αέρα και κυριαρχικά δικαιώματα;

 Είμαι αισιόδοξος ότι κάποια ημέρα αργά ή γρήγορα ο ανώμαλος,  εγκληματικός και «Κακοδεμένος Μπόγος» που ονομάζεται Τουρκία θα διαλυθεί (24/6/24)
 

Αμφικτύων

*Αμφικτύων είναι ο Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Συγγραφεύς, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

amphiktyon@gmail.com

http://amphiktyon.blogspot.com/

http://amphiktyon.org