Blog

ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ: «Στρατιωτική» 24ωρη επίβλεψη και φακέλωμα όλων των πολιτών!

ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ: «Στρατιωτική» 24ωρη επίβλεψη και φακέλωμα όλων των πολιτών!

 

ilmanifesto.it

του Manlio Dinucci

[Το Ιδρυμα Ροκφέλερ δεν αρέσκεται να λειτουργεί στη σκιά των εξελίξεων. Φιλοδοξία του είναι να διαμορφώνει τις εξελίξεις και τον κόσμο. Ηδη από τη δεκαετία του 1960 χρηματοδότησε τις έρευνες για το αντισυλληπτικό χάπι, με το οποίο κατέστησε υγειέστατες κοπέλλες εξαρτώμενες από φάρμακα και γιατρούς και τους άνδρες ασύδοτους. Η πανδημία του κορωνοϊού δεν θα μπορούσε να αφήσει το Ιδρυμα αδιάφορο. Και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του για το τι «μέλλει έρχεσθαι»…Ε.Δ.Ν.]

Ελεγχο του πληθυσμού, όταν κινείται, εργάζεται, μελετά κλπ.!, με ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, μέσω ψηφιακών συστημάτων παρακολούθησης και ταυτοποίησης, προτείνει το Ιδρυμα Ροκφέλερ.

Το Ίδρυμα Rockefeller παρουσίασε το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για τον Έλεγχο του Covid-19», προτείνοντας «ρεαλιστικά βήματα για να ανοίξουμε ξανά τους χώρους εργασίας μας και τις κοινότητές μας».

Αλλά δεν είναι, όπως φαίνεται στον τίτλο, μόνο μέτρα υγιεινής. Το Σχέδιο – στο οποίο έχουν συμβάλλει ορισμένα από τα πιο διάσημα πανεπιστήμια (Harvard, Yale, Johns Hopkins και άλλα) – προτείνει ένα πραγματικό ιεραρχημένο και στρατιωτικοποιημένο κοινωνικό μοντέλο. Στον τίτλο: το «Συμβούλιο Ελέγχου της Πανδημίας, ανάλογο με το Πολεμικό Συμβούλιο που δημιούργησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες στον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο».

Θα αποτελείται από “τους κορυφαίους επιχειρηματίες, υπουργούς και πανεπιστημιακούς” (απαριθμούνται κατά σειρά σπουδαιότητας, με πρώτους όχι τους κυβερνητικούς αξιωματούχους αλλά τους οικονομικούς παράγοντες). Αυτό το Ανώτατο Συμβούλιο θα έχει την εξουσία να αποφασίζει στους τομείς της παραγωγής και των υπηρεσιών, με μια εξουσία ανάλογη με εκείνη που ανατίθεται στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών κατά τη διάρκεια του πολέμου από τον νόμο περί διεξαγωγής πολέμου. Το Σχέδιο προβλέπει να πραγματοποιούνται τεστ Covid-19 σε 3 εκ. Αμερικανούς πολίτες εβδομαδιαίως και σε έξι μήνες σε 30 εκ. την εβδομάδα. Ο στόχος είναι να ολοκληρωθούν τα τεστ σε ένα έτος.

Για κάθε τεστ προβλέπεται «άμεση αποζημίωση 100 $». Ως εκ τούτου, οι δημόσιες δαπάνες θα ανέρχονται σε «δις δολάρια το μήνα».

Το Ιδρυμα Ροκφέλερ και οι οικονομικοί του εταίροι θα βοηθήσουν στη δημιουργία ενός δικτύου για την παροχή πιστωτικών εγγυήσεων και την υπογραφή συμβάσεων με προμηθευτές, δηλαδή με τις μεγάλες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων και ιατρικού εξοπλισμού. Σύμφωνα με το Σχέδιο, το «Συμβούλιο Ελέγχου της Πανδημίας» εξουσιοδοτείται επίσης να δημιουργήσει ένα «Σώμα Αντίδρασης στην Πανδημία»: μια ειδική δύναμη (που δεν ονομάζεται τυχαία «Σώμα» όπως αυτή των Πεζοναυτών) με προσωπικό 100-300 χιλιάδες μέλη. Θα προσληφθούν από εθελοντές του Peace Corps και τoυ Americorps (που δημιουργήθηκαν επίσημα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να «βοηθήσουν τις αναπτυσσόμενες χώρες») και από τους στρατιωτικούς της Εθνοφρουράς.

Τα μέλη του Σώματος Αντίδρασης στην Πανδημία θα λαμβάνουν μέσο ακαθάριστο μισθό 40.000 $ ετησίως, με προβλεπόμενες δημόσιες δαπάνες  4-12 δις δολάρια ετησίως. Το Σώμα αυτό θα έχει κύριο καθήκον να ελέγχει τον πληθυσμό με τεχνικές στρατιωτικού τύπου, μέσω ψηφιακών συστημάτων παρακολούθησης και ταυτοποίησης, στους χώρους εργασίας και μελέτης, σε κατοικημένες περιοχές, σε δημόσιους χώρους και εν κινήσει. Συστήματα αυτού του τύπου – θυμίζει το Ιδρυμα Ροκφέλερ – παράγονται από την Apple, την Google και το Facebook.

Σύμφωνα με το Σχέδιο, οι πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας και τις δραστηριότητές των πολιτών, θα διατηρούνται “όσο το δυνατόν περισσότερο”. Ωστόσο, όλες θα συγκεντρώνονται σε μια ψηφιακή πλατφόρμα συνδιαχειριζόμενη από το Ομοσπονδιακό Κράτος και ιδιωτικές εταιρείες.

Με βάση τα δεδομένα που παρέχονται από το «Συμβούλιο Ελέγχου της Πανδημίας», θα αποφασίζεται ποιες ζώνες, με τη σειρά, θα υπόκεινται σε περιορισμό και για πόσο καιρό. Αυτό, εν συντομία, είναι το σχέδιο που το Ιδρυμα Ροκφέλερ θέλει να επιβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού. Εάν εφαρμοστεί έστω και εν μέρει, θα υπάρξει μια περαιτέρω συγκέντρωση οικονομικής και πολιτικής δύναμης στα χέρια ακόμη μικρότερων ελίτ, εις βάρος μιας αυξανόμενης πλειοψηφίας που θα δει να στερείται τα βασικά δημοκρατικά δικαιώματα.

Επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο όνομα του “Ελεγχος του Covid-19”, του οποίου το ποσοστό θνησιμότητας, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, είναι μέχρι στιγμής μικρότερο από 0,03% του αμερικανικού πληθυσμού. Στο Σχέδιο του Ιδρύματος Ροκφέλερ ο ιός χρησιμοποιείται ως πραγματικό όπλο, περισσότερο επικίνδυνο από τον ίδιο τον Covid-19.

Μετάφραση: Ευάγγελος Δ. Νιάνιος

https://ilmanifesto.it/piano-usa-controllo-militarizzato-della-popolazione/

 

Αφήστε μια απάντηση